Måla

Copyright © All Rights Reserved

MÅLA I AKVARELL

 

Måla för återhämtning

Att åka med oss till Grekland för att måla är helande och du har möjlighet till en fantastisk återhämtning. Genom att du får använda din kreativa hjärnhalva, stänger du ute den logiska och på så sätt får du möjlighet till att varva ned, vara kreativ och hämta ny kraft i vardagen.

 

En målarkurs i Grekland för såväl nybörjare som vana målare

Är du nybörjare så får du lära dig från grunden och du som redan målat en del får vidare handledning i måleriets alla möjligheter. Med konstnären Helén Liz Stenberg på Borås Målarskola får du måla härliga motiv i Grekland som få har gjort.

 

Vi erbjuder två kurser under året, en i maj och en i september.

 

 

 

5-dagars kurs 21-28 maj, 2018

Vi bor på Danai Spa Hotel i orten Olympiaki Akti med halvpension (frukost & middag). Olympiaki Akti ligger ca 5 mil söder om Thessaloniki. Det är en liten grekisk by vid havet med bra bussförbindelser till Pierias huvudstad Katerini som ligger ca 8 km därifrån (för den som vill ta en liten utflykt och shoppa loss i stan). I Olympiaki Akti finns det en lång och inbjudande sandstrand med solstolar att hyra för den som vill njuta en stund vid havet.

 

Du kan läsa mer om resan i sin helhet genom att klicka på bilden till vänster.

 

Boka via vårt formulär, öppnas i nytt fönster

 

 

 

 

 

 

 

 

Preliminärt schema

Vårt schema är alltid preliminärt då vi kan behöva ändra i sista stund beroende på väder och vind, deltagare och samarbetspartners. Dock är det sällan vi behöver göra några ändringar, men man vet ju aldrig..... Klicka på bilden nedan för att se hela schemat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5-dagars kurs 24 september - 1 oktober, 2018

Vi bor på Golden Star Hotell i orten Peraia, Thessaloniki med halvpension (frukost & middag). Peraia är en kommunhuvudort i Thessaloniki med ett invånarantal på ca 16000. Det här är en ort med mest Grekiska invånare och besökare. Här hittar du mängder med restauranger, taverner, pubar och caféer. Det finns en lång och inbjudande sandstrand med solstolar att hyra för den som vill njuta av en stund vid havet.

 

Thessaloniki är en fantastisk stad med gamla antika anor, vackra byggnader och en härlig strandpromenad. Här kan ni läsa mer om stadens fantastiska utbud;

ArrivalGuides

Visit Greece

Thessaloniki Travel

 

Du kan läsa mer om resan i sin helhet genom att klicka på biden till höger.

 

Boka via vårt formulär, öppnas i nytt fönster